in de categorie ‘nagelverzorging’


 

HET WOORD IS AAN DE CONSUMENTEN

Het logo Gekozen Product van het Jaar werd in het leven geroepen om het woord te geven aan de consumenten. Zij zijn immers de enigen die echt ‘iets te zeggen hebben’ over de producten en merken voor het grote publiek. De wedstrijd “Gekozen Product van het Jaar” wordt onderworpen aan het meest uitgebreide onderzoek dat representatief is voor het gedrag van de consument tegenover nieuwe producten in België. Daarnaast worden de producten uitgetest in een reële thuissituatie door een representatief consumentenpanel. Consumenten ontdekken dankzij de wedstrijd nieuwe producten in de winkel en krijgen daarbij een extra garantie: de evaluatie van in totaal 5.000 representatieve consumenten op de markt.

Het logo van Product van het Jaar  geeft jou het vertrouwen om een juiste keuze te maken. SelfGel is uitvoerig getest en goedgekeurd door 5000 consumenten.

SelfGel Product van het jaar

GENIET 10 DAGEN LANG VAN PERFECT GELAKTE NAGELS!

De meeste vrouwen willen mooi gelakte nagels maar hebben geen tijd om naar een professioneel salon te gaan. Daarom hebben wij bij ProNails – SelfGel ontwikkeld. Met de SelfGel willen beauty dichterbij brengen. We willen dit op een consumentvriendelijke manier doen door hun thuis in hun comfort zone te laten experimenteren met de SelfGel. Zo kan iedereen genieten van een echt me-time moment. SelfGel is eenvoudig aan te brengen en je hebt keuze uit meer dan 30 intense kleuren die in twee dunne laagjes al perfect dekken. Ieder seizoen brengen we nieuwe trendy kleuren zodat je manicure altijd mee is met de laatste fashion- & beautytrends. Bovendien kan je alles veilig en snel verwijderen zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel in slechts 15 minuten.

SelfGel is exculsief te koop bij Di, zowel in de winkels als online.